Vanuit Hitvloeren hechten wij waarde aan een tevreden klant, want een tevreden klant is voor ons goud waard. Dit maakt dat we bij ontevredenheid hoe dan ook op zoek gaan naar een passende oplossing!

Herroepingsrecht

Hitvloeren biedt de mogelijkheid om 14 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgaaf van redenen, de bestelling aan te melden voor retour. Na deze melding heb je als klant nogmaals 14 dagen voor het daadwerkelijk retourneren van de bestelling. Hitvloeren zal het orderbedrag binnen 14 dagen na de retour melding terugstorten. Wij zijn uiteraard nieuwsgierig naar de reden van retournering en stellen een mededeling waaruit de wens tot retournering blijkt op prijs.

Voor het retourneren vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice.

Nadat Hitvloeren een bevestiging heeft gestuurd over het retour nemen van de bestelling, zal het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd worden.

Ons retouradres:
Aalsmeerderweg 243e
1432 CM Aalsmeer

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Hitvloeren geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hitvloeren.nl of bel onze klantenservice.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. We mogen wachten met betalen tot we je order hebben ontvangen of jij hebt aangetoond dat je de order hebt verstuurd.

Voor het retourneren van de bestelling zijn alleen de retourkosten voor je eigen rekening.

Uitzondering herroepingsrecht

Uitsluiting van het herroepingsrecht is van toepassing indien Hitvloeren overeenkomstig opgegeven specificaties iets op maat heeft gemaakt. Dit telt in het geval van een bestelling welke op de gevraagde maat is gesneden, maar ook speciaal voor jou bestelde ondervloeren / plinten. De pakken vloer dienen volledig gesloten en onbeschadigd te zijn.