Legservice

Het strak en duurzaam aanleggen van een vloer is niet zomaar een klusje. Het vergt een vakkundig oog en inzicht. Je kunt de vloer zelf leggen, met behulp van onze leginstructies. Maar je kunt het ook professioneel laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.

Gegarandeerd vakwerk en garantie.
100% betrouwbaar. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent!
Alles tot in de puntjes afgewerkt.

Je vloer laten leggen - en de mogelijkheden van Hitvloeren

Kies je ervoor om je vloer door ons te laten leggen, vermeld dit dan in het bestelformulier of daarna door contact met ons op te nemen.

Lijkt geen van de opties geschikt te zijn voor jouw situatie?

Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. De kans is groot dat we er samen uitkomen.

En … wil je naast het leggen, extra werkzaamheden laten uitvoeren?

Niets is voor ons onmogelijk: denk hierbij aan het verwijderen van de oude vloer etc. Hiervoor hebben we vakmensen, en in overleg met elkaar vinden we altijd een oplossing!

Legservice
Trap vloer

Traprenovatie – traptreden bekleden met tapijt of een PVC vloer

Hitvloeren heeft een eigen legservice, welke ruimschoots ervaring heeft in het leggen van laminaatPVC vloeren en visgraat vloeren. Naast het feit dat onze stoffeerders vloeren in huizen, appartementen en kantoren leggen, is het legteam van Hitvloeren ook gespecialiseerd in het leggen van PVC-vloeren op trappen.

Met onze legservice laat je het leggen van je nieuwe vloer verzorgen door een ervaren stoffeerder. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en het soort vloer, wordt de vloer meestal binnen één dag gelegd. De vakman die je vloer komt leggen heeft dit al vele malen gedaan en weet precies wat wel en niet kan. We werken netjes en laten geen rommel achter. Ook geven we je advies over het onderhoud van je vloer.