PVC Visgraat vloeren

Visgraat vloeren blijven voor veel mensen de ultieme luxe vloeren. De ongeëvenaarde uitstraling van een goede visgraat vloer voegt aan elke ruimte sfeer toe. Bij Hitvloeren vindt u een uitgebreide collectie visgraat vloeren.

Producten filteren

Filter op prijs

Filter op dikte

Waarom Hitvloeren?

Kwalitatieve visgraat vloeren

Van dit type vloer kunt u niets anders dan kwaliteit verwachten. Daarom zijn wij selectief in de merken die in onze collectie zijn opgenomen. Wij bieden u topkwaliteit, maar houden tevens rekening met diverse budgetten. Een visgraat vloer aanschaffen is een investering waar u met het juiste onderhoud jarenlang elke dag van kunt genieten.

De uitstraling van visgraat vloeren

De naam zegt veel over de eigenschappen en uitstraling van een visgraat vloer. Visgraat vloeren kennen een zeer kenmerkend motief dat zich laat vergelijken met een graat van een vis. Daar houdt elke vergelijking natuurlijk op. Dit type vloer heeft de kracht om elke ruimte bijzonder te maken.

Hoge kwaliteit visgraat parket

Visgraat vloeren zijn in diverse patronen en soorten verkrijgbaar. Een vloer met een visgraat patroon wordt gecreëerd door de planken loodrecht op andere planken te leggen. Daarbij kunt u geheel zelf bepalen van welk materiaal de planken gemaakt moeten zijn. Zo zijn er visgraat parket, visgraat laminaat of visgraat pvc.

Een visgraat parket

Visgraat vloeren zijn van oudsher parketvloeren: echte houten vloeren dus. De uitstraling van een authentieke houten vloer is niet te evenaren.

Vanwege de unieke tekening van een visgraat parket vloer, kunnen deze het beste gelegd worden door specialisten. Hitvloeren is u hiermee uiteraard graag van dienst. Onze ervaren en goed opgeleide specialisten zorgen voor een prachtige vloer die geheel naar uw wensen wordt gelegd.

Een visgraat laminaat

Een visgraat laminaatvloer is verkrijgbaar in diverse patronen. Tegenwoordig is de uitstraling van een visgraat laminaat bijna niet te onderscheiden van een parket laminaat. Iedere type vloer heeft zijn eigen voordeel. Een visgraat laminaat is in diverse prijsklassen te verkrijgen. Daarbij is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te leggen.

Een visgraat PVC

Een visgraat PVC vloer is bijna niet te onderscheiden van echt hout. Met een pvc visgraat creëert u een luxe en klassieke uitstraling in huis. Een visgraat vloer van PVC is gemiddeld wat duurder, maar dat is niet zonder reden. Een PVC visgraat is makkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn deze vloeren bijna compleet stil en zeer duurzaam. Een PVC vloer sluit weinig tot niet.

Vloeren van topmerken

Hitvloeren biedt een geschikte vloer voor iedereen. In onze collectie vindt u vloeren van gerenommeerde merken zoals mFLOR en Parador. Wij verkopen vloeren in zowel het entree segment voor een visgraat vloer als in het hoge segment.

Prachtige motieven visgraat zijn mogelijk

Een van de unieke voordelen van visgraat vloeren is dat u met dit type vloer prachtige decoratieve motieven kunt laten leggen. Dat gebeurt door de visgraatstructuur al vanzelf, maar u kunt de vloer verder verfraaien met bijzondere afwerkingen. Kom gerust langs in de showroom of neem contact met ons op om meer te weten te komen.

De afwerking van visgraat vloeren

Nog een belangrijke eigenschap van visgraat vloeren is dat deze u de mogelijkheid bieden om afgewerkt te worden in een tint van uw keuze. Natuurlijk kiest u voor een vloer die bij uw smaak past. Door vervolgens te kiezen voor een specifieke afwerking kan de vloer nog een aantal tinten lichter of donkerder worden gemaakt.

Traditionele visgraat vloeren zijn vaak donkerder van kleur. Hiermee passen zij perfect in een klassiek of landelijk interieur. In onze collectie vindt u echter ook lichtere vloeren, waardoor een visgraat vloer ook perfect past bij een modern of zelfs industrieel interieur. Voor elke type huis en elk interieur is er dus een bijpassende vloer. Zeker ook omdat u de keuze hebt uit zowel kleine als grote vloerdelen.