PVC Vloeren

PVC vloeren zijn de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Met een kwalitatieve PVC vloer krijgt u namelijk dezelfde uitstraling als met een houten vloer. Dit type vloer is uitermate geschikt voor wie een vloer met een hoogwaardige uitstraling wil, die tevens tegen intensief gebruik is. De unieke eigenschappen van PVC in combinatie met de scherpe prijzen, zorgen ervoor dat steeds meer mensen zo’n vloer in huis halen.

Producten filteren

Filter op prijs

Waarom Hitvloeren?

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is gemaakt van polyvinylchloride, een bijzonder hoogwaardige kunststof. De vloer bestaat uit meerdere lagen. De toplaag is een harde, transparante laag. Hieronder ligt een decoratieve laag, waar bijvoorbeeld een houtstructuur op is aangebracht. De kwaliteit van deze structuur is dermate hoog, dat deze vrijwel niet van echt hout te onderscheiden is. De vloer oogt niet alleen als echt hout, maar voelt ook zo. PVC bestaat net als hout uit losse vloerdelen die worden aangebracht op een ondervloer.

Een zeer uitgebreide keuze PVC vloeren bij Hitvloeren

Omdat PVC geleverd kan worden met houtprint, profiteert u van zeer uitgebreide keuzemogelijkheden. Immers: vrijwel elke houtstructuur en elke kleur kan worden aangebracht. Dit maakt het voor u eenvoudig om de ideale vloer te vinden. U hebt keuze uit vrijwel alle mogelijke houtstructuren en kleuren, meer nog dan bij parket.

In ons assortiment vindt u PVC van de beste merken. Ook op het gebied van PVC vloeren is ons assortiment uitgegroeid tot een merk dat buitengewoon goede vloeren in diverse prijsklassen biedt.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren hebben veel voordelen. Hieronder staan de voordelen:

  • PVC vloeren zijn vrijwel niet van echte houten of betonnen vloeren te onderscheiden. Door de prachtige decors en voelbare structuur hebben ze een zeer natuurlijke uitstraling en brengen ze veel sfeer in uw woning.
  • PVC is in vele soorten en maten te verkrijgen. Hierbij kunt u denken aan verschillende structuren (zoals visgraat PVC), kleuren en afmetingen.
  • In vergelijking met hardhouten vloeren is dit type vloer een stuk goedkoper. En dat terwijl ze qua uitstraling bijna niet van elkaar verschillen.
  • Door de hoge kwaliteitsklassen van onze vloeren zijn ze voor allerlei toepassingen beschikbaar. Of u ze nu wilt leggen in uw woning, een kantoorpand of een winkelpand, dit kan allemaal zonder problemen. Daarnaast is PVC ook geschikt voor vochtige ruimtes.
  • PVC vloeren zijn erg duurzaam en dus een milieuvriendelijke keuze. Ze zijn zeer slijtvast en gaan tientallen jaren mee. Tip: hoe dikker de toplaag van de vloer die u kiest, hoe langer hij meegaat.
  • Vrijwel alle PVC vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Zo geniet u altijd van een mooie vloer én warme voeten.
  • Daarnaast hebben ze ook een geluiddempende werking. Ideaal voor als u onderburen heeft. Door de dikte van maar liefst 4,5 mm zijn ze extra stil.
  • Tot slot is een PVC vloer gemakkelijk te onderhouden. Met een stofzuiger en een dweil maakt u hem eenvoudig schoon.

Een prachtige PVC vloer met behulp van onze legservice

Hitvloeren is niet alleen een specialist op het gebied van PVC vloeren. Wij willen u zo compleet mogelijk van dienst zijn. Daarom kunt u uw vloer niet alleen door ons laten bezorgen, maar kunnen onze specialisten ook uw vloer leggen.

Onze specialisten beschikken over alle benodigde ervaring om uw PVC vloer perfect te leggen. Het leggen van deze vloeren is namelijk werk voor een specialist. Voor het beste resultaat, kunt u dit beter overlaten aan een professional. Wij bieden u niet alleen kwalitatieve PVC vloeren tegen een goede prijs, maar rekenen ook aantrekkelijke tarieven voor onze legservice.

PVC vloeren; bekijk ze in onze showroom

Bent u benieuwd naar de prachtige, hoogwaardige en duurzame PVC vloeren in ons assortiment? U vindt al onze PVC vloeren online in onze webshop. U bent van harte welkom om onze PVC vloeren in onze showroom te bekijken. Hier kunt u met eigen ogen ervaren hoe prachtig en hoogwaardig een PVC vloer is.

U bent vanzelfsprekend welkom om langs te komen wanneer het u schikt.

Wij helpen u met plezier bij het uitzoeken van uw ideale nieuwe vloer. Dat vinden wij belangrijk, want een PVC vloer schaft u minimaal voor vele jaren aan. Wellicht ligt deze vloer wel in uw woning zo lang u hier woont. Ook wanneer u in uw kantoor of bedrijf op zoek bent naar een luxe, duurzame vloer, dan kunnen wij u helpen.