PVC Tegel

PVC Tegel – Duurzaamheid en Stijl in één. Ontdek onze hoogwaardige PVC tegelcollectie, die perfectie combineert met functionaliteit. Kies uit een scala aan designs en geniet van de voordelen van PVC: waterbestendigheid, eenvoudig onderhoud en een prachtige vloer voor elke ruimte.

Producten filteren

Filter op prijs

Filter op dikte

Waarom Hitvloeren?

Ontdek de veelzijdigheid van PVC Tegels

Stijl en Duurzaamheid in één

PVC tegels zijn een perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid. Onze PVC Tegel collectie is ontworpen om uw ruimtes te transformeren en biedt een scala aan voordelen die uw verwachtingen overtreffen.

Waterbestendig en Onderhoudsvriendelijk

PVC tegels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook waterbestendig. Dit maakt ze geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Het onderhoud is moeiteloos, waardoor u kunt genieten van een vloer die er altijd prachtig uitziet.

Diverse Designs en Kleuropties

Onze PVC tegels zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuropties, waardoor u uw vloer kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Of u nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling, een modern design, of iets daartussenin, PVC tegels bieden eindeloze mogelijkheden.

Geschikt voor Vloerverwarming

PVC tegels zijn ideaal voor vloerverwarming, waardoor uw huis warm en comfortabel blijft, zelfs in de koudste maanden.

Slijtvast en Duurzaam

Ze zijn ook slijtvast en duurzaam, bestand tegen dagelijkse slijtage in drukke ruimtes.

Transformeer uw Ruimtes met PVC Tegels

Met onze PVC tegels kunt u de uitstraling van uw vloer naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw huis of het upgraden van uw bedrijfsruimte, PVC tegels zijn een slimme keuze. Ontdek onze uitgebreide collectie en vind de perfecte PVC tegelvloer voor uw behoeften.

Milieuvriendelijk en Gezond

Onze PVC tegels voldoen aan strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.

Kies voor Kwaliteit

Kies voor PVC Tegels – de ideale combinatie van schoonheid en functionaliteit.