merk-gelasta

Producten filteren

Filter op prijs

Filter op dikte

Waarom Hitvloeren?

Vloeren van elk gewenst merk bij Hitvloeren.nl

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Kom dan eens een langs bij ons in de showroom in Aalsmeer. Wij hebben voor ieder wat wils en hebben verschillende soorten vloeren in onze winkel: laminaat, PVC vloeren en visgraat vloeren van verschillende merken. Daarnaast bieden wij een legservice aan, zodat u uw uitgekozen vloer door ons kunt laten leggen.

Laat ons meedenken en kies de juiste vloer

Het kiezen van de juiste vloer is soms nogal moeilijk. Daarom voorzien wij u graag van vrijblijvend advies en denken we met u mee op basis van uw wensen en uw huidige woonsituatie. We proberen u te inspireren en informeren over kwalitatieve producten en de laatste woontrends. 

Wij beschikken over de beste vloer merken

Bij het kopen van een nieuwe vloer denk je gauw aan het merk. Maak je daar maar geen zorgen over, wij verkopen alleen maar vloeren van de beste merken. Neem gerust een kijkje per merk naar de producten:

Wat kosten de vloeren bij Hitvloeren?

Onze vloeren zijn mooi en kwalitatief, en dat ook nog eens voor een goede prijs. De kosten van onze vloeren worden per vierkante meter gerekend, en zijn afhankelijk van de specifieke vloer. Net zoals vloeren van andere merken is het laminaat een goedkopere optie dan PVC. Bij Hitvloeren heeft u al een echte vloer vanaf €15,00 per m²! Profiteer snel van deze aanbiedingen.

Koop uw vloer met laagsteprijsgarantie bij Hitvloeren

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een vloer online bij Hitvloeren. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste vloer elders goedkoper? Mail de offerte naar ons, dan krijgt u korting, dit geldt niet voor reclameproducten of uitlopende collecties!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over bijvoorbeeld ons assortiment of wenst u professioneel advies? Bel ons dan gerust via 0297 228 271 en we staan u graag te woord. Komt u liever naar onze showroom om onze vloeren in het echt te bewonderen en een van onze medewerkers te kunnen spreken? Dan heten wij u van harte welkom aan de Aalsmeerderweg 243e in Aalsmeer om u te adviseren over onder andere onze vloeren. We kijken uit naar uw bezoek!