PVC Rechte planken

Ontdek onze uitgebreide collectie PVC rechte planken en geef je ruimtes een tijdloze, duurzame uitstraling. Met een brede selectie kleuren en stijlen zijn PVC rechte planken de ideale keuze voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Kies voor gemak en elegantie met PVC rechte planken die eenvoudig te onderhouden zijn en een prachtige, natuurlijke uitstraling bieden.

Producten filteren

Filter op prijs

Filter op dikte

Waarom Hitvloeren?

Kwalitatieve pvc vloeren

De uitstraling van een hoogwaardige pvc  vloer blijft de favoriet van velen. Goede pvc vloeren blinken uit in een natuurlijke uitstraling en blijven met het juiste onderhoud ook lang mooi. Nu investeren in de juiste vloer verzekert u van vele jaren woonplezier.

De juiste pvc vloeren voor iedereen

Als vloerenspecialist vinden wij het belangrijk om iedereen uit de juiste pvc vloeren te kunnen laten kiezen. Daarom steken wij zeer veel tijd in het samenstellen van een aantrekkelijke collectie. Hitvloeren heeft ook de ideale vloer voor u met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding.

Laat de vloer afwerken naar wens

 

Het feit dat u pvc vloeren zo naar eigen smaak aan kunt passen, maakt deze extra interessant. Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe vloer aan al uw wensen en eisen voldoet. De aanschaf van een nieuwe parket vloer is namelijk niet zomaar iets, maar een aanschaf die u doet voor in veel gevallen wel zo’n twintig jaar of meer.

Onze specialisten leggen alle pvc vloeren

Om pvc vloeren optimaal tot hun recht te laten komen, is het belangrijk dat deze goed worden gelegd. Dit kunt u zelf doen, op voorwaarde dat u over ervaring en de juiste gereedschappen beschikt.

Het leggen van een pvc is dan ook iets dat u het beste over kunt laten aan een erkende specialist. De specialisten van Hitvloeren zijn goed opgeleid en zeer ervaren. Zij zorgen ervoor dat uw vloer prachtig komt te liggen. Dat is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van de vloer, maar ook voor de levensduur.

Bekijk de vloeren in onze showrooms

Hitvloeren heeft vestigingen aan de Aalsmeerderweg 243e in Aalsmeer. U bent van harte welkom om de vloeren in onze showroom te komen bekijken. Wij beantwoorden graag al uw vragen en gaan samen met u op zoek naar de ideale vloer.

Heeft u al mooie pvc vloeren gezien in onze webshop, dan kunt u online een bestelling plaatsen. Heeft u vragen, bel of mail ons dan en wij helpen u verder.